Ot Yangını Doğalgaz Borularına Sıçradı

202. Cadde’de dün çıkan ot yangınında yaklaşık 2 hektarlık alan kül olurken, boş arazide bulunan doğalgaz boruları da zarar gördü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Eylül 2011 17:48
Ot Yangını Doğalgaz Borularına Sıçradı

Muzaffer Türkeş Mahallesi 202. Cadde üzerinde dün çıkan yangında yaklaşık 2 hektarlık zarar gördü. Tesisat döşemeleri için bırakılan ve yangının çıktığı bölgenin hemen yanında bulunan çok sayıda doğalgaz şebeke boruları da yangından nasibini aldı.

Hangi firmaya ait olduğu henüz bilinmeyen doğalgaz borularının, alt kısımda bulunan yaklaşık 15 plastik şebeke borusu yangının etkisiyle eridi.

İtfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi tüm boruların yanmasının önüne geçerken, yangının çıkış sebebinin henüz net olarak tespit edilemediği bildirildi.

Mahallelilerden edinilen bilgiler doğrultusunda yangının çıkış sebebi olarak bölgede oyun oynayan çocukların ateşle oynamaları gösterilirken, itfaiye erleri de yangının arazideki cam parçaları veya söndürülmeden atılmış sigara izmaritlerinden çıktığını düşünüyor.

Konuyla ilgili araştırma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.