Otel Şartımız Yok

Özel İdare Binasının yıkım aşamasında olan binası hakkında konuşan İl Genel Meclisi Başkanı Osman Zabun: “İllaki oraya Otel yapacağız diye bir şartımız yok. Gelebilecek bütün tekliflere açığız” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Nisan 2013 23:40
Otel Şartımız Yok

Isparta Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi’ni birçok kez karşı karşıya getiren İl Özel İdare Binasının yıkımından sonra ne olacağı belirsizliğini koruyor.

Yapılması planlanan projeler hakkında gazetemize açıklamada bulunan İl Genel Meclisi Bakanı Osman Zabun: “Yıkım süreci devam ediyor. Daha öncede meclis olarak taleplerimizi ortaya koyduk. Amacımız Isparta’ya gelir getirici bir merkez inşa etmeyi planlıyoruz. Ortaya çıkarılması planlanan niteliği ile ilgili ön yargılı değiliz.

Biz konseptin içinde yer alacak görüş ve düşünceye açığız. Yıkım bittiği andan itibaren süreci hızlandıracağız. Amaçlarımızdan biride şehir merkezinde bulunan rantabl alanların harekete geçirilmesidir. Biz meclis olarak gelir getirecek proje üzerinde duruyoruz, yapılacak olan binanın ara katları gelir getirici olabilir. İllaki otel olacak diye bir şartımız yok.

ÖZEL İDARE, BELEDİYE VE BAKA ORTAK ÇALIŞMALIYIZ
Biz Özel İdare olarak tek başımıza olmak istemiyoruz. Oranın projesinde ve yapımında Isparta Belediyesi ve Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) olarak ortak hareket etmek istiyoruz.

Projeler hususunda gerekli çalışmaları yapmalıyız. Bu sürecin içerisinde Isparta Belediyesi’nin de aktif rol almalıdır. Rol paylaşımı ile ilgilide yıkımdan sonra süreci başlatacağız. Ön yargılı değiliz. Her teklife açığız. Yine kamuoyunun sunacağı teklif ve talepleri de bekliyoruz. Son olarak şunu belirtmek istiyorum orası asla ve asla atıl olmayacak” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum