Otele Talep Olmazsa Kullanım Şekli Değişecek

Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Eren, önceki gün gerçekleştirilen Büyük Isparta Oteli’nin ihalesine 6 dosya alınmasına rağmen katılımın olmamasının kendilerini de şaşırttığını bildirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Kasım 2013 11:38
Otele Talep Olmazsa Kullanım Şekli Değişecek

Isparta’nın en köklü otellerinden biri olan Büyük Isparta Oteli’ne kimse talip olmadı. Önceki gün gerçekleştirilen ihaleye yaşlı biri haricinde katılım olmadı. O kişi de ihaleyi duyduğu için geldiği ve hiçbir evrakının tam olmadığı belirlendi.

Katılımın olmamasından dolayı şaşırdıklarını ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Eren, 20 gün sonra yapılacak olan yeni ihalede de kimsenin gelmemesi durumunda fikirlerinin değişebileceğini söyledi.

TALEP DOĞRULTUSUNDA KULLANIM ŞEKLİ DEĞİŞEBİLİR
Buranın sadece otel olarak kullanılmaması gerektiği şeklinde taleplerin geldiğini dile getiren Eren, “Önümüzdeki sürece bakacağız. Eğer yine katılım olmaz ise talepler doğrultusunda kullanım şeklini değiştirebiliriz. O zaman yeniden ihaleye çıkarız” dedi. Isparta Oteli’nin bir sonraki ihalesi 9 Aralık 2013’de.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum