Oteli Bize Verin 5 Bin Öğrenci Getirelim

Isparta Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Murat Gevrek: "Oteli bize verin 5 bin öğrenci getirelim."

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Kasım 2014 16:24
Oteli Bize Verin 5 Bin Öğrenci Getirelim

Isparta Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Murat Gevrek, mülkiyeti Süleyman Demirel Üniversitesi’nde bulunan Davraz Araştırma ve Uygulama Otel’ine talip olduklarını ve otel’in maddi bedelini ödemeye hazır olduklarını belirtti. Gevrek, yıllık 5 bin genci Davraz’a getireceklerinin de garantisini verdi.

Isparta’ya atandığı günden bu yana gerçekleştirdiği çalışmalarla göz dolduran Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Murat Gevrek, SDÜ’nün sahibi olduğu Davraz Araştırma ve Uygulama Otel’ini satın almak istediklerini belirtti. Süleyman Demirel Üniversitesi AraştırmaUygulama Otellerinin bir zinciri olan, kış sporları dışında, yurt içi ve yurt dışı futbol kulüplerinin kamp tercih alanları içerisinde yer alan Araştırma ve Uygulama Merkezi olan Davraz Oteli, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün dikkatinden kaçmadı. Yıl içerisinde ilimize çeşitli şehirlerden binlerce öğrenci getiren Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri çıtayı yükseltti. Mülkiyeti SDÜ’de bulunan bu otel yıl içerisinde de fazla ekonomik kazanç sağlayamıyor. Katıldığı canlı yayın programında bu teklifi yineleyen İl Müdürü Murat Gevrek; “Isparta olarak son yıllarda spor ve sosyal aktivitelerde büyükbir atılım sağladık.

SEYYAH projesi kapsamında ilimize 800 +800 öğrenci getirdik. Konaklama gibi bazı sıkıntılarımız oldu sağolsun Sayın Rektörümüz bizlere kapılarını açtı ve destek verdi. Davraz Kayak Merkezi’nde ki hedef yılın her ayı yerli ve yabancı turisti o yaylaya çıkartmakbizde bunun için çokgüzel projeler hazırladık. O otelin mülkiyetini bize versinler yılda 5 bin öğrenciyi Otelimizde ağırlayalım. Davraz’ı tanıtalım. Genel Müdürlüğümüzde bu projemize sıcakbakıyor. SDÜ’ye otelin değerini maddi anlamda vermeye hazırız. İstedikleri yatırımı yapsınlar bizde parayı onlara gönderelim. Orası şu anda yılda bir buçuk ay gibi kısa bir süre işletiliyor. Sonuçta devletimizin malıdır. Yine o otel devlete geçecek. Keşke hemen yarın oteli bize verseler. Üniversite yönetiminin biçtiği değeri ödemeye hazırız” dedi.
"Seyyah Bizim İller" projesi kapsamında Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi’nin düzenlediği gezilere çeşitli illerden gelen gençler hayran kaldı. Özellikle Davraz’a hayran kalan gençler, her yıl ilimize gelmek istediklerini dile getirmişlerdi.

Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın Seyyah Bizim İller Projesi kapsamında gerçekleştirilen geziler sayesinde gençlerimiz, sosyal ve kültürel açıdan yeni yerleri keşfediyor. Bu geziler sayesinde birlik ve beraberlik pekişiyor” dedi. Gevrek, tüm gençleri Isparta Gençlik Merkezi kurslarını ve sosyal faaliyetlerini daha yakından tanımak için davet etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum