Otel’in Dev Misafirleri: Galatasaray ve Fenerbahçe

Büyük Isparta Oteli Basın ve Halkla İlişkiler Müdiresi Ruzin Azerhan Başkal Otelin ezeli rekabete ev sahipliği yaptığını söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Mayıs 2012 16:26
Otel’in Dev Misafirleri: Galatasaray ve Fenerbahçe

Türkiye Basketbol Federasyonu 2011-2012 sezonu altyapı faaliyetleri kapsamında gerçekleştirilmekte olan Türkiye Şampiyonalarının sonuncusu olan Küçükler Türkiye Şampiyonaları Isparta'da başladı.

Kızlar kategorisinde şampiyonaya katılan takımlardan Fenerbahçe, Galatasaray, Çankaya Üniversitesi, 9 Eylül Üniversitesi Büyük Isparta Otelinde konaklıyor.

Büyük Isparta Oteli Basın ve Halkla İlişkiler Müdiresi Ruzin Azerhan Başkal şampiyonaya katılan takımları otellerinde ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, tüm takımlara başarılar dilediklerini belirtti.

21-27 Mayıs tarihleri arasında Isparta'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen, 16 ekibin katıldığı şampiyonaya Fenerbahçe, Galatasaray, Manisa gibi ekipler geldi. Karşılaşmalar 6 Mart ve Milli Eğitim Çalışanları Spor Salonunda gerçekleştiriliyor. Karşılaşmalar 27 Mayıs Pazar günü oynanacak olan final maçlarıyla son bulacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.