Oto Farelerine Suçüstü

Mehmet Tönge Mahallesi’nde bir aracı düz kontak yaparak çalmaya çalıştıkları iddia edilen 3 kişi, polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Nisan 2014 16:32
Oto Farelerine Suçüstü

Mehmet Tönge Mahallesi Engeliler Rehabilitasyon Merkezi civarında gece saatlerinde 3 şüpheli şahsın bulunduğu ihbarını alan polis ekipleri, bölgeyi kuşatarak tarama çalışması başlattı.

Yaya olarak kaçtıkları iddia edilen 3 kişinin, iddiaya göre izlerini kaybettirmek için daha sonra 07 plakalı bir araçta beklemeye başladıkları öğrenildi.

Emniyet Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Yıldırım Ekipleri, bir aracı iterek çalıştırmaya çalıştıkları iddia edilen ve verilen eşkallere uyan B.K. – B.Y. ve Y.S. isimli şüphelileri kıskıvrak yakaladı.
Bunun üzerine arama çalışmaları genişletilerek, muhafaza altına alınan araç incelemeye alındı.

Yapılan çalışmalar sonunda, yakalanan 3 şüphelinin 66 plakalı Mehmet Fethi Okçu’ya ait aracı, düz kontak marifetiyle çalmak üzere oldukları tespit edildi.

3 kişinin suçüstü yakalanarak gözaltına alındığı olayla ilgili polis ekipleri de soruşturma başlattı.

sayfa32

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum