Oto Galericiler AVM Tamam

Belediye Başkanı, içerisinde 56 dükkânı barındıran ve açılışı 30 Ağustos’ta MHP Lideri Devlet Bahçeli tarafından yapılacak olan Oto Galericiler Alışveriş Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Ağustos 2013 15:02
Oto Galericiler AVM Tamam

İlk kat asfaltı tamamlanan ve ikinci kat asfaltı ile çevre düzenlemeleri yapılacak olan Oto Galericiler Alışveriş Merkezi’nde incelemelerde bulunan Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:



“Oto Galericiler Sitemizin 30 Ağustos’ta açılışını yapacağız. Oto Galericiler Sitesi bakir bir alan üzerinde yapılan bir çalışmadır. Ciddi altyapı çalışmaları yapılmıştır. Asfaltın birinci kademe çalışmaları da tamamlandı. Yarından itibaren de ikinci kademe asfalt çalışmaları başlıyor. İşyerlerinin önlerine de baskılı renkli asfalt çalışmalarının hazırlıkları tamamlandı. Bunlarda bitirilecek. Burada kendi çapında bir kent, yapı topluluğu doğmuş oluyor. Oto Galericiler Sitesi’nde bir miktarda belediyemizin ortaklığı var. Bu ortaklığımıza münhasır olarak da çalışmalarda fiilen belediyemizde yardımcı oluyor. Türkiye’de en iyi galerilerin başında Isparta gelecek. Yapısıyla, çevre düzenlemesiyle güzel bir alışveriş merkezi haline gelecek. Buranın imar çalışmasından, tamamlanma aşamasına kadar bizzat belediyemiz ilgi kurmuştur. Bu ilgi neticesinde de kooperatif yetkilisi arkadaşlarımızda bu ilgiye eşlik ettiler, gayret gösterdiler, bu tesisi bitiriyoruz. Bu sitemizin Isparta’mıza hayırlı olması temennisinde bulunuyorum”


Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum