Oto Galericiler Sitesi Türkiye'de Örnek Olacak

Belediye Başkanı Y. Ziya Günaydın Oto Galericiler Sitesi Yönetici ve üyeleri ile buluştu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Mayıs 2011 19:51
Oto Galericiler Sitesi Türkiye'de Örnek Olacak

Belediye Başkanı Y. Ziya Günaydın Oto Galericiler Sitesi Yönetici ve üyeleri ile kahvaltıda buluştu. Kahvaltıya Günaydın’ın yanı sıra MHP Isparta Milletvekili ve Adayı Nevzat Korkmaz, H. Avni Bıçakçı, A. Ziya Nuhoğlu, Ahmet Ayyıldız, İl Başkanı İsa Yalçın, İlçe Başkanı Ramazan Pala’da katıldı.

Gülbahçesi parkında yapılan kahvaltılı toplantıda Dernek Başkanı Yalçın Baysan, Galericilerin sıkıntılarını ve kayıtsız ticaret yapanların denetilmesi gerektiğini söyledi. Baysan ayrıca Oto Galericiler Sitesinin inşaatının yapımında gayret gösteren Belediye Başkanı Y. Ziya Günaydın’a teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

Baysan yaptığı açıklamasında, “Sayın Belediye Başkanımız Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın yardım ve destekleriyle Isparta’mıza yaraşır büyük bir proje olan uluslar arası standartlara uygun Isparta Oto Center adında bir site, bir kompleks bir iş merkezi yapımına 15.01.2011 tarihinde başladık. Hedefimiz bu yılsonuna bitirmektir. Huzurlarınızda yardım ve desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Yüksek Mimar Yusuf ziya Günaydın ve ekibine üyelerimiz adına teşekkür ediyorum. Yapmış olduğumuz sitemizde Ispartalı halkımıza buradan bir müjde vermek istiyoruz. Kompleksimizde yaklaşık olarak 500 kişiye iş istihdamı sağlayacağız. Oto galericilik sektörüne ve tüketici adına güvenli ve samimi bir alış veriş yapabilme imkanı sağlayacağız. Nasıl altını kuyumcudan değerinde alıp satabiliyorsak araçlarımızı da oto galerilerden güvenle ve emniyetle alıp satıla bileceğini akıllara yerleştireceğiz” dedi.

Belediye Başkanı Y. Ziya Günaydın, Antalya yolu üzerine yapılacak olan Oto galericiler sitesinin Türkiye’ye örnek bir proje olacağına değinerek, “Geçmiş dönem belediye başkanlığımda Oto Galericilerimiz bir site yapmak için bizlere müracaat etmişlerdi. Ancak yer bulma konusunda sıkıntı çektiklerini belirterek yer tahsisi için bizden yardım istemişlerdi. O günlerde belediye olarak Antalya yolunda bir yer bulduk. İstimlak ettik. Sizlerde istimlak edilen bu arsaların paralarını ödeyerek satın aldınız. İşlemlerimiz yürürken bizler görevden alındık. 5 yıl sonra baktık ki. Sizlerin satın aldığınız arsaların hala belediye’de olduğunu gördük. Yani belediye olarak gasp edilmiş gördük. Hemen bu sorunu çözmek için kolları sıvadık. Gerekli yazışmaları tamamladıktan sonra arsalarınızı sizlere teslim ettik. Şu anda bu engellemeler ve çirkinlikle geçti. Artık önünüzde bir engel kalmadı. Artık sizin hızınıza kaldı. İnşaatınızı da kısa süre içerisinde tamamlayarak galericiler sitenize taşınırsınız. Galerinin inşasında hiçbir şeyi eksik etmeyin. Yapılan bu sitenin Türkiye’ye örnek olmasını istiyorum. İnşallah örnek de olacaktır” dedi.

MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz’da yaptığı kısa konuşmasında, “belediye ve esnafın işbirliği içerisinde bir proje çizdiğinin ve hayata geçirdiğinin örneklerinden bir tanesi ile karşı karşıyayız. Modern çağdaş ve tüketiciyi de koruyan bir proje hazırlanmış. Kayıt dışı ekonominin de bertaraf edilmesi için örnek bir projedir. Önümüzdeki seçimlerde inşallah Isparta bize görev verirse ilk meclis toplantısında sizleri örnek göstereceğim” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.