Oto Hırsızları Yakalandı

Oto Hırsızları Yakalandı

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Ocak 2016 18:14
Oto Hırsızları Yakalandı

Gülistan Mahallesi 107. Cadde üzerinde park halinde iken önceki gün çalınan otomobil hırsızlığı olayının failleri Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak, ilimizde suç işlenmesini önlemek ve işlenmiş suçların faillerini tespit edip, yakalamak için çalışmalarına kesintisiz olarak devam ediyor.

Geçtiğimiz gün yaşanan oto hırsızlığı olayının failleri Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı. Konu ile ilgili yapılan açıklamada şunlara yer verildi. “Gülistan Mahallesi 107. Cadde üzerinde park halinde iken önceki gün otomobilinin çalınmış olduğundan dolayı müracaatta bulunan O.A. isimli müştekiye ait aracın bulunması için Asayiş Şube Müdürlüğümüzce gerekli çalışmalara başlanılmıştır.

Ekiplerimizin otomobilin çalınmış olduğu bölgede yaptıkları araştırma ve güvenlik kamera kayıtlarının incelenmesi neticesinde olayın failinin aynı bölgede ikamet eden ve Hırsızlık Büro Amirliğimizce benzer suçlardan kaydı bulunduğu için tanınmakta olan İ.B.A. isimli şahıs olduğu tespit edilmiştir.

Meydana gelen oto hırsızlığı olayının failinin yakalanması ve aracın bulunması amacıyla sürdürülen çalışmalar neticesinde kısa sürede sonuç alınarak olayın faili İ.B.A. ve olaya iştirak ettiği anlaşılan G.B. isimli şahıslar keresteciler sitesinde aracın içerisinde iken yakalanmışlardır.
Bulunan otomobil müşteki O.A. isimli şahsa teslim edilmiş olup, yakalanan İ.B.A. ve G.B. isimli şahıslar “Oto Hırsızlığı” suçundan adli makamlara sevk edilmişlerdir.

Sevk edildikleri adli makamlarca her iki şahıs da tutuklanarak cezaevine gönderilmişlerdir.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum