Oto Hırsızları Yakalandı

Oto Hırsızları Yakalandı

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Mart 2016 17:10
Oto Hırsızları Yakalandı

Geçtiğimiz günlerde Gülevler Mahallesinde ve Ayazmana Mahallesinde otomobil çalın hırsızlar Burdur'un Bucak ilçesinde yakalandı.

Çaldıkları araçlarla şehir dışına kaçan 2 şahıs, emniyetin başarılı çalışmaları sonucu yakalandı. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Gülevler Mahallesinde ikamet eden müşteki F.M.Ç. isimli şahsa ait otomobilin geçtiğimiz günlerde çalınmasının ardından aynı gün Ayazmana Mahallesinde müşteki H.Ü. isimli şahsın da otomobilinin çalınması üzerine Asayiş Şube Müdürlüğümüz ekipleri tarafından çalınan araçların bulunması için çalışma başlatılmıştır.

Çalınan araçların il merkezi dışına çıkarılması ihtimaline karşı çevre il ve ilçe güvenlik birimleri ile irtibata geçilerek plaka ve araç bilgileri paylaşılan araçların takibine başlanılmıştır.

Yapılan takip sırasında aynı gün Bucak ilçesinde müştekiler H.Ü. ve F.M.Ç. isimli şahıslara ait çalınan araçlar plakaları sökülmüş vaziyette seyir halinde iken Bucak İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından görülerek durdurulmuş ve yapılan kontrolde araçların ilimizden çalınarak aranmakta olan araçlar olduğu anlaşılması üzerine şüpheli şahıslar araçlarla birlikte yakalanmıştır. Araçları kullanan A.K. ve A.M. isimli şüpheli şahıslar ile çalıntı araçlar ilimiz Asayiş Şube Müdürlüğüne teslim edilmiştir.
Yapılan incelemede her iki şahsın birlikte araçları bulundukları yerlerden çaldıkları tespit edilmiş olup, bulunan araçlar sahiplerine teslim edilmiştir.
Konu ile ilgili olarak “Oto Hırsızlığı” suçundan adli makamlara sevk edilen A.K. ve A.M. isimli şahıslar çıkarıldıkları mahkemece TUTUKLANARAK cezaevine gönderilmişlerdir" denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum