Otobüs Güzergahları Değişti

Isparta’da bazı otobüs güzergahları değişti...

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Ağustos 2014 11:51
Otobüs Güzergahları Değişti

Isparta’nın kalbi niteliğinde Mimar Sinan Caddesinde asfalt ve alt yapı çalışmaları nedeniyleözel halk otobüs güzergahında, geçici olarak değişiklikler yapıldı. İşte o yeni güzergahlar…

Yapılan güzergâh değişikliklerinin duyurusunu Isparta Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Mehmet Yavuz, yaptı. Başkan Yavuz, bu konuda vatandaşları duyarlılığa çağırarak, kooperatif olarak gerekli tedbirleri aldıklarını söyledi.

Başkan Yavuz, "8-9-18 numaralı hatlara çalışan otobüslerimiz Bellona kavşağı, İrfan Cami, eski hal, devlet hastanesi, çarşı istikametine hizmet veriyor. 4-12-10-6-21-32 -30 numaralı hatlarımızda Bellona kavşağı, sanayi istikametine iniyor. Gülkent Hastanesi kavşağı, maliye istasyon caddesinden, çarşı merkeze ulaşıyorlar. 33 numaralı Oktay petrol arabamız Özkanlar kavşağından, gölcük caddesi, eski hal, devlet hastanesi çarşı istikametine hizmet veriyor. 5 numarada çalışan otobüslerimizde Özkanlar kavşağından, Gülkent Devlet Hastanesi kavşağı, maliye, istasyon, çarşıya bu şekilde hizmet veriyoruz" dedi.

Bu konuda vatandaşlardan anlayış bekleyen Kooperatif Başkanı Mehmet Yavuz, "Vatandaşlarımız şunu bilmeli. Her yapılan iyi hizmetin mutlaka bir bedeli oluyor. Yani vatandaşlarımız bunu anlayışla karşılamalılar. Yollarımızın uzadığı için araçlarımız tehir yapıyor. Biz yönetim olarak 5 tane nöbetçi arabamızı çarşı merkezde bekletiyoruz. Tehir olması halinde o araçlarımız sefere başlıyor" dedi.

Başkanı Yavuz son olarak güzergâh konusunda sıkıntı yaşayan vatandaşların Kaymakkapı Meydanında konuşlandırılan halkla, ilişkiler birimine başvurmalarını istedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.