Otobüs Zammı Twitter’da Trending Topic Oldu

Otobüs Zammı Twitter’da Trending Topic Oldu

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Ocak 2022 14:36
Otobüs Zammı Twitter’da Trending Topic Oldu

Isparta Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi tarafından dün açıklanan zamlı fiyatların ardından tepkiler çoğaldı.  Isparta’da halk otobüslerinin zamlı fiyatlarının açıklanmasının ardından sosyal medya araçlarından Twitterde, TRENDiNG TOPiC oldu. ‘Ispartaöğrenciyisoyuyor’ etiketiyle milyonlarca kullanıcıya ulaşan zam fiyatlarına tüm kesimlerden tepkiler yağdı.  

Özellikle öğrenci kenti Isparta’da bu fiyatların kartlı ve kartsız binişler arasında f              azla bir ayrım bırakmadığı belirtiliyor.

HER KOYUN KENDİ BACAĞINDAN ASILIYOR

Özellikle öğrenciler kendilerinin geçimlerinin zaten zor olduğunu, üniversiteye bile mecburen otobüs ile gitmek zorunda kaldıklarını ifade ederek, “Bizim için günlük bir lira iki liranın bile önemi var. Herkes kendi geçimini düşünüyor. Kimse kimsenin halinden anlamıyor” diye tepki gösterdi.

YILDA 10 KES KASKO PARASI VERİLMİYOR

Isparta’da zamma tepkiler vatandaştan da geldi. Özellikle kasko veya sigorta gibi maliyetlerin artmasından dolayı zam yapıldığının söylenmesini ilginç bulan bazı vatandaşlar, “Bu giderler yılda bir kez oluyor. Yılda 10 kez kasko yaptırılmıyor. Yılda 20 kez sigorta yaptırılmıyor. Veya otobüsler her gün bakıma alınmıyor. Bu zam afaki olmuş” dediler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum