Otogar Kavşağındaki Sinyalizasyon Bir Günde Yapıldı

Belediye gazeteci Mehmet Erçakır’ın hem gazete köşesinde hem de televizyonda dilinden düşürmediği otogar kavşağındaki sinyalizasyon sorununa sonunda neşter vurdu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Temmuz 2012 15:10
Otogar Kavşağındaki Sinyalizasyon Bir Günde Yapıldı

Zabıta Müdürü İsmail Cemil Aydoğdu otogar kavşağındaki düzenlemeyi Basın Kulübü yapımcılarından, DHA Temsilcisi ve Demokrat Gazetesi Sorumlu Müdürü Mehmet Erçakır’a bizzat yerinde gösterdi.

Artık Özkanlar istikametinden otogar kavşağına gelen araçlar yeşilde geçtikten sonra orta refüjde kırmızı ışıkta bekleme yapmadan yoluna devam edebilecek. Böylelikle kavşakta duraklama nedeniyle meydana gelen maddi hasarlı kazalarında önüne geçilmiş olacak.

ERÇAKIR TEŞEKKÜR ETTİ
Belediyeyi kavşak düzenlemesinden dolayı geçen basın kulübü programında sert bir şekilde eleştiren Mehmet Erçakır düzenleme yapıldığını duyunca otogar kavşağına gitti. Zabıta Müdürü Aydoğdu ile birlikte yeni sistemi yerinde gören Erçakır Aydoğdu’ya teşekkür ederek “Bu bizim kendi şahsımız için istediğimiz bir şey değildi. Sonuçta kamu adına görev yapıyoruz. Biz gazeteciler vatandaşın şikayetlerini dikkate alıp bu tür konuları gündeme taşıyarak sorun olmaktan çıkarma noktasında yer almaktayız. Siz de bu kavşağı düzenleyerek Isparta halkı adına önemli bir sorunu çözmüş oldunuz. Teşekkür ederiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum