Otogar Projesi Tamamlanacak

Yeri Yanlış Ama...

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Eylül 2019 09:08
Otogar Projesi Tamamlanacak

Isparta kamuoyunda yeni otogar projesinin devam edip etmeyeceği yönündeki tartışmalar ilgili TBMM Başkanvekili ve AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'ten önemli bir açıklama geldi. Bilgiç, yeni otogar projesi inşaatının devam edeceğini belirterek, "bu dönem bitirilecektir. Aksi takdirde ITKM inşaatına döner" dedi.

Isparta'da bir önceki belediye yönetimi tarafından Çünür Mahallesinde inşaatına başlanan Şehirler arası otogarın devam edip etmeyeceği kamuoyunda tartışılıyordu. Projenin devam edeceğini her süreçte deklare eden Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in açıklamalarının ardından AK Parti kanadından flaş bir açıklama gelmişti. Açıklamanın sahibi AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, "kaymakkapı meydanına bir sandık kuralım. Halkımız oyunu kullanarak, kararını versin" ifadelerini kullanmıştı.

"YERİ YANLIŞ AMA ORTADA BİR YATIRIM VAR"
Milletvekili Gökgöz'ün bu açıklamalarının ardından AK Parti kanadından yeni bir açıklama daha geldi. Yeni otogarın yerinin yanlış olduğunu ancak başlayan bir yatırımın devam edeceğini belirten Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, otogarın bulunduğu alanda Karayolları tarafından kavşak düzenlemesi yapılacağını anlattı. Bilgiç konu ile ilgili açıklamasında şu görüşlere yer verdi: "Ben Isparta Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen'e ziyaretimde oranın AVM olabileceğini söylemiştim. Şunun için söyledim. Şehrin gelişim planları arasında burası yeni şehir merkezinin ortasında kalacak.

Bunun yeri Aliköy, Akkent ve yeni geçecek çevre yolu güzergahında olması lazım. Onun için söyledim, çünkü yeri yanlış. Ama ortada bir geçek var. Oraya yapılmış bir yatırım var. Buraya harcanan para belediyenin veya hükümetin değil. Buraya harcanan para milletindir. Onun için devam eden bir inşaat var. Belediye Başkanımız da ifade etti. Yeni otogar inşaatı devam edecek ve orası tamamlanacaktır. Aksi taktirde sonu Ticaret ve Kültür Merkezi inşaatına döner."

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.