Otogar ve Özkanlar’da Çalışma Devam Ediyor

Isparta Belediyesinin başlatmış olduğu altyapı seferberliği hızla devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Ağustos 2013 10:25
Otogar ve Özkanlar’da Çalışma Devam Ediyor

Bilindiği üzere Isparta Belediyesi Demirköprü mevkiinden başlayarak Kolçelik kavşağına kadar olan caddede alt yapı çalışmaları ve kalıcı asfalt kaplama çalışmalarını tamamlamıştı. Aynı caddenin istanbul’dan Isparta istikametine giden yolda da aynı çalışma devam ediyor.

Şehir girişi olması nedeni ile araç trafiğinin de oldukça yoğun olduğu bu caddede belediye biraz daha hassasiyetle davranıyor. Yolun alt yapı ve asfalt kaplama çalışmalarını 4 günde tamamlamayı hedefliyor. Bu vesile ile 23.08.2013 Cuma günü başlatmış olduğu alt yapı ve kalıcı asfalt kaplama çalışmasını 27.08.2013 Salı günü tamamlamayı hedefliyor.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın bu dört günlük verilecek olan rahatsızlıktan dolayı halktan dolayı özür dilerken, kalıcı, huzurlu ve rahat bir yolun yapılabilmesi için bu rahatsızlığın kaçınılmaz olduğunu ifade etti.

Günaydın yaptığı açıklamada, “Isparta’nın şehir girişlerinden biri olan İstanbul caddemiz taşıt trafiği olarak da en fazla taşıt trafiğinin yaşandığı caddelerden bir tanesidir. Sürücülerimizin ve yayalarımızın bu caddemizde yaptığımız çalışmalar konusunda 4 günlük bir sabır diliyorum. Ayrıca geçişlerde de kazaya sebebiyet vermemesi için daha dikkatli olunmasını tavsiye ediyorum.

Halkımızın daha huzurlu ve rahat hareket edebilmesi için aylarca sürecek olan bu çalışmayı bizler kendi personelimizle 4 günde gece gündüz çalışarak tamamlamayı hedeflemekteyiz. Bu dört gün içerisinde bizleri anlayışla karşılayacağınızdan dolayı da teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.