Otogarın Güvenliği Artıyor

Otogarın Güvenliği Artıyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Haziran 2017 08:20
Otogarın Güvenliği Artıyor

Belediye Meclisinin geçtiğimiz günlerde yapılan Haziran ayı son toplantısında konu iki gündem maddesi şeklinde yer aldı.

Belediye ve Meclis Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, gündemin sekizinci maddesinde yer alan; İşletmesi Belediyemiz tarafından yapılan Şehirlerarası Otogar’ın 24 Saat kesintisiz güvenlik sağlanabilmesi için 15 Özel Güvenlik Görevlisinin görevlendirilmesi ve 5188 Yasa gereği gerekli faaliyet izinlerinin alınmasının görüşülmesi ile gündemin dokuzuncu maddesinde bulunan; Belediyemiz tarafından Mehmet Tönge Mahallesi 226 Cadde ve No: 117 Yeni yapılan Hayvan Barınağına 24 saat kesintisiz  güvenlik hizmeti verilebilmesi için 8 silahlı özel güvenlik görevlisinin görevlendirilmesi ve 5188 yasa gereği gerekli faaliyet izinlerinin alınmasının görüşülmesi konularını içeren gündem maddelerini mecliste okudu.

Haziran ayı ilk toplantısında Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen her iki konu hakkında da rapor hazırlayan Komisyonun raporunu, Komisyon Başkanı Ömer Tahir Gürakan okundu. Söz konusu raporda; “İşletmesi Belediyemiz tarafından yapılan Şehirlerarası Otogar’ın 24 Saat kesintisiz güvenlik sağlanabilmesi için 15 Özel Güvenlik Görevlisinin görevlendirilmesi ile Belediyemiz tarafından Mehmet Tönge Mahallesi 226 Cadde ve No: 117 Yeni yapılan Hayvan Barınağına 24 saat kesintisiz  güvenlik hizmeti verilebilmesi için 8 silahlı özel güvenlik görevlisinin görevlendirilmesi konularında 5188 yasa gereği gerekli faaliyet izinlerinin alınması komisyonumuzca uygun bulunmuştur” denildi.  

Söz konusu gündem maddeleri daha sonra, meclis üyelerinin onayına sunuldu ve oybirliği ile kabul edildi. Böylece, Isparta Şehirlerarası Otogar’ında 15, Hayvan Barınağında 8 Özel Güvenlik Görevlisi çalışmaya başlayacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum