Otomobil Bu Hale Geldi

Otomobil Bu Hale Geldi

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Mayıs 2017 12:25
Otomobil Bu Hale Geldi

Nurettin ARKAN/YALVAÇ, (DHA) - ISPARTA'nın Yalvaç İlçesi'nde süt tankeriyle çarpışan otomobildeki 3 kişi yaralandı.

Kaza, dün saat 20.30 sıralarında meydana geldi. Yalvaç istikametinden gelen 19 yaşındaki Mevlüt Koca yönetimindeki 07 MOD 29 plakalı otomobille Süleyman Şen yönetimindeki 54 RL 180 plakalı süt tankeri çarpıştı. Kamyonun önünde metrelerce sürüklediği otomobilin ön bölümü hurdaya döndü. Diğer sürücülerin haber vermesiyle olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yalvaç Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri araçta sıkışan sürücüyü uzun uğraşların ardından enkazdan çıkarabildi.

Kazada sürücü Mevlüt Koca ile yolcular 19 yaşındaki Yunus Emre Kılınç ve aynı yaştaki Emre Kalkan yaralandı. İlk müdahalesi kaza yerinde yapıldıktan sonra ambulanslarla Yalvaç Devlet Hastanesi'ne götürülen yaralılardan durumu ciddi olan Yunus Emre Kılınç Isparta Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.

Adının açıklanmasını istemeyen bir görgü tanığı, "Süt tankeri rampada beni solladı ve hemen önümde gidiyordu. Otomobil Yalvaç tarafından gelerek yola çıkınca tanker sürücüsü selektör yaparak uyardı ancak araca çarpmaktan kaçamadı" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.