Otomobil Faresi Kardeşler Yakalandı

Otomobil Faresi Kardeşler Yakalandı

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Nisan 2016 17:19
Otomobil Faresi Kardeşler Yakalandı

Yedişehitler Mahallesi'nde park halindeki araçtan oto teybi çalındığı ihbarını değerlendiren Isparta polisi kısa sürede faillere ulaştı.

Emniyetten yapılan bilgilendirmede; "Yedişehitler Mahallesinde ikamet eden müşteki Y.A. nın ikametinin önünde park halinde bulunan aracının içinden oto teybinin çalınması olayı ile ilgili olarak olayın failleri kısa sürede yakalandı.

Geçtiğimiz günlerde meydana gelen “otodan hırsızlık” olayı ile ilgili olarak Asayiş Şube Müdürlüğümüze bağlı Hırsızlık Büro Amirliğimiz ekiplerinin olay yerinde ve çevrede yaptıkları inceleme ve araştırmalar sonucu olayın faillerinin ekiplerimizce tanınan U.S. ve O.S. isimli iki kardeşin olduğu tespit edilerek yakalanmaları için gerekli takip çalışmalarına başlanılmıştır.

Yapılan takip neticesinde her iki kardeş kısa süre içerisinde yakalanmış olup, alınan beyanlarında çaldıkları oto teybini bir işyerine para karşılığı sattıklarını söylemeleri üzerine bahsi geçen işyerine gidilerek çalınan oto teybi işyerinde bulunarak muhafaza altına alınmıştır.

Olayla ilgili olarak işyeri sahibi hakkında “Suç Eşyasının Satın Alınması veya Kabul Edilmesi” suçundan gerekli yasal işlem yapılmış ayrıca U.S. ve O.S. isimli iki kardeş hakkında “Otodan Hırsızlık” suçundan gerekli yasal işlemler yapılarak adli mercilere sevk edilmişlerdir" denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.