Otomobil ile Ambulans Çarpıştı

Migros kavşağında meydana gelen trafik kazasında ambulans ile otomobil çarpıştı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Temmuz 2011 09:59
Otomobil ile Ambulans Çarpıştı

 

10. 00 sıralarında Migros Kavşağı'nda meydana geldi. Yalvaç İlçesi'nden Isparta Devlet Hastanesi'ne hasta taşıyan 50 yaşındaki Emin Masat yönetimindeki 32 HE 236 plakalı ambulans hasta taşıdığı için kırmızı ışıkta durmadı. Ambulans, Antalya yönünden gelen 30 yaşındaki Recep Çelik yönetimindeki 06 BM 1093 plakalı otomobille çarpıştı.

Kavşakta trafik uygulaması yapmak için hazırlık yapan trafik ekibinin önünde meydana gelen kazada, sürücülerle birlikte ambulansta bulunan hastalar 77 yaşındaki Halil Kurt ve 68 yaşındaki Şerife Kurt ile refakatçileri 37 yaşındaki Katibe Cort ile 15 yaşındaki kızı Güler Nisa Cort yaralandı.

Yaralıların yardımına koşan polis ekipleri ve çevredekiler, 112 Acil Çağrı Merkezi'nden ambulans istedi. Polis ekipleri, ambulansın gelmemesi üzerine yaralıları özel araçlarla hastaneye gönderdi.

Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedaviye alınan Şerife ve Halil Kurt'un sağlık durumlarının ciddi olduğu belirtilirken, Gülkent Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınan diğer 4 yaralının durumlarının iyi olduğu kaydedildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.