Otomobil Kanala Uçtu 4 Ölü

Kaza 05:30 sıralarında Senirkent ilçesine bağlı Gençali Köyü mevkiinde meydana geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Ağustos 2014 14:16
Otomobil Kanala Uçtu 4 Ölü

22 yaşındaki Serhat Samur yönetimindeki 06 BZ 407 plakalı otomobil sürücünün direksiyon hakimiyeti kaybetmesiyle kanala uçtu. Kaza sonrası olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.

Kazada sürücü Serhat Samur olay yerinde hayatını kaybederken, otomobilde yolcu olarak bulunan baba 36 yaşındaki Fatih Demirel yaralı olarak sevk edildiği Senirkent Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

ANNE VE OĞUL SUDA BOĞULARAK ÖLDÜ
Otomobilde yolcu olarak bulunan anne 31 yaşındaki Ayşe Demirel ve 9 yaşındaki Kürşat Demirel'in kaza sonrası kanala savruldukları ve boğularak öldükleri öğrenildi. Olay yerine gelen Jandarma ekipleri tarafından kanaldaki sudan çıkarılan anne ve oğlu Senirkent Devlet Hastanesi'ne morguna kaldırıldı.

ALİ DEMİREL AĞIR YARALI
Kazada ağır yaralanan Demirel ailesinin 11 yaşındaki oğulları Ali Demirel ise olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulans ekipleri tarafından Isparta Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlattı.




HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ASAYİŞ