Otomobil Motosiklete Çarptı 1 Ölü...

Yalvaç Saray Mahallesinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü 22 yaşındaki Memiş Akçay yaşamını yitirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ocak 2013 13:53
Otomobil Motosiklete Çarptı 1 Ölü...

Yalvaç’ta meydana gelen kazada 1 kişi yaşamını yitirdi. Saat 14.30 sıralarında Saray Mahallesi Saray Yolu Caddesinde meydana gelen kazada Hüseyin Kaya yönetimindeki 32 HT 001 plakalı otomobil Memiş Akçay yönetimindeki 03 PN 538 plakalı motosikletle çarpıştı.
Çarpışmanın etkisi ile devrilen motosikletin sürücüsü Memiş Akçay başını yere çarpmak sureti ile ağır şekilde yaralandı. Acil Yardım ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapıldıktan sonra hastaneye kaldırılan yaralı tıbbi müdahaleden sonra Isparta’ya sevk edildi. Yaralının Gelendost ilçesine geldiği sırada ambulansta yaşamını yitirdiği haber verildi.

ASKERDEN YENİ GELMİŞTİ
Geçtiğimiz 2011 yılında askere giden ve yeni askerden geldiği öğrenilen Memiş Akçay’ın Yarıkkaya’da ikamet ettiği ve bekar olduğu öğrenildi. Sürücünün ehliyetinin olmadığı bildirildi. Kazadan sonra otomobil sürücüsü Hüseyin Kaya gözaltına alınırken, Savcılık tarafından Akçay’ın cenazesine otopsi yapıldığı haber verildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.