Otomobil Ticari Taksiyle Çarpıştı: 2 Yaralı

Antalya Çevre Yolu’nda meydana gelen ve ticari taksiyle özel otomobil çarpıştığı trafik kazasında 2 kişi hafif şekilde yaralandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Aralık 2011 16:34
Otomobil Ticari Taksiyle Çarpıştı: 2 Yaralı

Davraz Mahallesi komando kavşağı olarak tabir edilen yerde meydana gelen trafik kazasında ticari taksiyle özel otomobil çarpıştı, kazada ticari taksideki 2 yolcu hafif şekilde yaralandı.

Edinilen bilgiler doğrultusunda, Antalya istikametinden Migros’a doğru seyreden Ömer Karataş (32) idaresindeki 07 ANC 75 plakalı otomobille, 135 Cadde’den çevre yoluna doğru çıkan İhsan Arısoy (20) yönetimindeki 32 T 159 plakalı ticari taksi çarpıştı.
Dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu meydana geldiği öne sürülen kazada, ticari takside yolcu olarak bulunan Yıldan Sema Arıkan (52) ve kızı Nur Ceyda Arıkan (12) hafif şekilde yaralandı.

İki yaralı olay yerine gönderilen 112 Acil Sağlık Ekipleri ile Gülkent Devlet Hastanesi’ne sevk edilirken, durumlarının iyi olduğu aktarıldı.

Feti KILIÇ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum