Otomobille Dereye Uçan Mustafa Kucur'un Cesedine Ulaşıldı!

Yalvaç İlçesi'nde, 6 Nisan 2012'de otomobille dereye uçan Mustafa Kucur'un cesedi Isparta İl Afet ve Acil durum Müdürlüğü Ekiperi tarafından bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Temmuz 2012 16:46
Otomobille Dereye Uçan Mustafa Kucur'un Cesedine Ulaşıldı!

Yalvaç İlçesi'nde, 6 Nisan 2012'de otomobille dereye uçan Mustafa Kucur'un cesedi Isparta İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü Ekiperi tarafından bulundu.

Isparta AFAD Müdürü Muhammed Arabacı, yaklaşık 2 saat önce ekipleriyle birlikte cesede ulaştıklarını ve gerekli çalışmaların tamamlandığını kaydetti.

Uluçay Deresi'ne uçan otomobilin sürücüsü 48 yaşındaki Mustafa Kucur, yaklaşık 2 aydan bu yana kaybolduğu sularda aranıyordu...


Bilindiği gibi kaza, 6 Nisan 2012 saat 21.30 sıralarında Sücüllü Beldesi'nde meydana gelmişti. Besicilik yapan, evli ve 2 çocuk babası Mustafa Kucur, dün besihanede çalıştıktan sonra yönetimindeki 35 BCS 15 plakalı otomobille eve gitmek için yol çıktı. Evine yaklaşık 500 metre kala Kucur, direksiyon kontrolünü yitirerek aracıyla Uluçay Deresi'ne uçtu. Eşinin geldiğini otomobilin farlarından fark eden Ayşe Kucur, ışıkların aniden kaybolması üzerine telefonla yakınlarını arayarak durumu haber verdi.

HABER: Feti KILIÇ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.