Otopark Kavgası Kanlı Bitti

Otopark Kavgası Kanlı Bitti

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Eylül 2018 09:29
Otopark Kavgası Kanlı  Bitti

Fransa’da yaşayan aslen Isparta'nın Yalvaç ilçesinden olan 38 yaşındaki Ali Ünlü, alışveriş sonrası park kavgası nedeniyle 4 kişinin saldırısın uğradı. Talihsiz adam çocuklarının önünde yaşanan kavgada aldığı darbeler sonrası ağır yaralanırken kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Fransa’nın Tours şehrinde meydan gelen olayda, belediyede otobüs ve tramvay şöförü olarak çalışan Isparta nüfusuna kayıtlı 3 çocuk babası Ali Ünlü, park tartışması sonrası 4 kişinin saldırısına uğradı. Şehrin doğusundaki Atlentes Alışveriş Merkezi’nin önünde yaşanan olayda, genç adam aldığı darbelerle ağır yaralandı. Talihsiz adam daha sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olaydan sonra çalışma başlatan polis kavgaya karışan iki kişiyi yakaladı. Ancak diğer iki kişinin kaçtığı kaydedildi. Bazı Türk vatandaşları ise sosyal medyada yayınladıkları bir fotonun saldırganlardan birine ait olduğunu kaydederek paylaşılması çağrısında bulundu

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.