Otopark Sorununa Radikal Çözüm!

elediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, şehir merkezine yapılacak olan otoparklarla kentin genelindeki problemin çözülemeyeceğine dikkat çekti!

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Şubat 2015 15:18
Otopark Sorununa Radikal Çözüm!

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, şehir merkezine yapılacak olan otoparklarla kentin genelindeki problemin çözülemeyeceğine dikkat çekerek, "Sadece Belediye'nin otopark yapması kâfi değil. Yeni hastaneler yapılıyor Ruhsata geldiği zaman otoparkları eksikse ruhsatını vermeyeceğim'' dedi.

İmar birimin bu konuda çok ciddi çalıştığını ifade eden Günaydın, bu çalışmaların 40 yıl önce yapılması gerektiğini ileri sürdü. Şu anda ana gündemlerinin otopark olmasından dolayı insanların sıkılabileceğini fakat sonunda mutluluk kenti Isparta'nın çıkacağını savunan Günaydın şunları söyledi;

TÜM PROJELERDE OTOPARKLARI GÖRMEYE BAŞLADIK
"İmar kısmımız ciddi anlamda çalışıyor. Binalarımızın altına otopark yaptırmaya çalışıyoruz. Belediyenin otopark yapması kâfi değil binaların altında da otopark olması lazım. Bu 40 yıl önce olması lazımdı. Belediye sert giriyor otoparka zorluyor diye sıkıntılar oluyor fakat sonunda mutluluklar kenti ortaya çıkacak. Bütün mimar arkadaşlarımız şikâyetçi olmadan proje çalışmalarına otoparkı da ekleyerek başladılar. Her koldan bir noktaya getirip Isparta’yı egemen haline getireceğiz."

YAPILACAK HASTANELERDE OTOPARK YOKSA RUHSATTA YOK
"IYAŞ PARK'ın bulunduğu yer şu anda keşmekeş. Ama bundan sonra bu tür şeylere müsaade etmeyeceğiz. Yeni hastaneler yapılıyor. Ruhsata geldiği zaman otoparkları eksikse ruhsatını vermeyeceğim. Çünkü 5 yıl sonra o hastane de aynı keşmekeş olacak. Bu ömür boyu gidecek. Otopark bir medeniyettir. 3 yılda otopark sorununu çözme hedefim var."

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum