Otopark Sorununu Çözeceğim

Isparta'nın en önemli sorunlarının başında "otopark" sorunu geldiğini belirten Belediye Başkanı Günaydın:"Kesinlikle bu sorunu çözeceğim. Somut adımları atıyoruz" dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Kasım 2014 16:10
Otopark Sorununu Çözeceğim

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, şehrin en önem sorunlarının başında gelen otopark sıkıntısın çözmekte kararlı. Otopark sorununu çözmek için projelerin hazır olduğunu ve bazılarının hayata geçirilmesi için gerekli somut adımların atıldığını belirten Günaydın şunları söyledi:

"Vatandaşlarımızı bu sorundan kurtaracağız. İlk olarak belediyenin altı ve belediyenin karşısındaki parkın altına yapacağımız otoparklar için ihale sürecini ve yer teslim sürecini tamamladık. İnşaat çalışmaları başlıyor.

Bununla birlikte şehrin merkezindeki eski özel idare binasının yeri ile ilgilide girişimlerimiz sürüyor. Sağlık Müdürlüğü'nün arka kısmı ile birlikte o bölgeye de önemli bir otopark kazandırmayı, planlıyoruz Sadece bunlar değil. Otopark ile ilgili şehrin değişik bölgelerinde çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Otopark sorununun çözülmesi ile birlikte trafikte önemli bir rahatlama yaşanacağını düşünüyoruz.

Otopark ile ilgili kararımız çok kesin ve kesinlikle bu sorunu çözeceğiz." Öte yandan eski Özel İdare binasının yerine otopark yapılması ile ilgili Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın İl Genel Meclisinin Aralık toplantısına katılarak bilgi vereceği ve Özel İdare'den park yapılan alana otopark yapılması için izin verilmesini isteyeceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum