Otopark Sorununun Üstesinden Gelinecek

Vali Oğuz, Isparta’da trafik olarak ciddi bir sıkıntı yaşamadıklarını söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Mayıs 2012 14:24
Otopark Sorununun Üstesinden Gelinecek

Isparta’da trafik olarak ciddi bir sıkıntı yaşamadıklarını belirten Vali Memduh Oğuz, “Yalnızca şehir merkezinde otopark sıkıntımız var. Bu sorunlarımızın da üstesinden geleceğiz. Caddelerimizdeki diğer sıkıntılarımızı da bu hafta kapsamında gezerek, görerek İl Trafik Komisyonumuza bildireceğiz” dedi.

Toplumun trafikte bencil olduğunu dile getiren Oğuz, “Ben uymamayım da herkes uysun, ben geçeyim de başkası geçmesin zihniyeti bencillikten ileri gelir. İnsanlar da biraz utanma duygusu bulunması lazım ve başkalarının haklarına da saygı gösterilmesi gerekiyor” şeklinde konuştu.
Isparta’nın bir kaç sorun dışında trafik konusunda ciddi bir sıkıntının bulunmadığını ifade eden Oğuz, “Artık toplum olarak, trafik eğitimlerinin de insanlık eğitimlerine dönüştürmemiz gerekiyor. Yalnızca şehir merkezinde otopark sıkıntımız var. Bu sorunlarımızın da üstesinden geleceğiz. Caddelerimizdeki diğer sıkıntılarımızı da bu hafta kapsamında gezerek, görerek İl Trafik Komisyonumuza bildireceğiz” diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum