Otopark ve Fuar Alanı İçin İhaleye Çıkıldı

Isparta Belediyesi tarafından Belediye önünde yaptırılacak katlı otapark ve Gökkube Fuar alanı konser salonu ve çevre düzenlemesi için ihaleye çıkıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Eylül 2014 13:54
Otopark ve Fuar Alanı İçin İhaleye Çıkıldı

Belediye'nin resmi internet sitesinden yapılan duyuruda Belediye önünde yaptırılacak katlı otapark için ihale 23 Eylül 2014 tarihinde saat 10:00'da Encümen Salonun'da yapılacak. İhale, 1755 m2 alan üzerinde toplam 5265 m2 lik inşaat alanı ile yer altına 3 katlı betonarme otopark inşaatı yapılması işini kapsıyor. İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacak.

FUAR ALANI İHALESİ 30 EYLÜL'DE
Gökkube Fuar alanı, konser salonu, katlı otapark ve çevre düzenlemesi için de 30 Eylül 2014 tarihinde ihlele yapılacak. Saat 10:30'da yapılacak ihale 379 kalem imalat ile 259 Cadde üzeri fuar alanı,konser salonu, katlı otopark ve çevre düzenlemesi ikmal inşaatı işini kapsıyor. Bu ihale de, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum