Otoparkta Son Rötuşlar Yapılıyor

Otoparkta Son Rötuşlar Yapılıyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Ekim 2015 11:10
Otoparkta Son Rötuşlar Yapılıyor

Isparta Belediyesi tarafından başlatılan otopark hamlesi çerçevesinde belediye önü yer altı 3 katlı otopark ile yine Halı Sarayı altındaki otoparkların yapım işleri tamamlanırken, küçük rötuşlar gerçekleştiriliyor. Otoparkların faaliyete girmesi için ise belediye önünde çevre düzenleme çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor.

Belediye önü ve Halı Sarayı altında bulunan otoparklar ile belediye önünde gerçekleştirilen çevre düzenlemesi çalışmalarını inceleyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Belediyemizin önündeki yol ve peyzaj çalışmalarını tamamlıyoruz. Otoparklarımızın yakın tarihte açılışlarını gerçekleştireceğiz” dedi.
Beraberinde belediyenin teknik ekibiyle birlikte son çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, otopark yapımlarının zamanında tamamlandığını ancak bazı kesimlerce ’15-20 gün geçti’ şeklinde kamuoyunun yanlış yönlendirildiğini aktardı. Projeye 2 noktada ilave yapıldığını rampaların eğimlerinin yüzde 11 olduğunu dile getiren Başkan Günaydın, belediye önü otopark girişine kış aylarında buzlanma yaşanmaması amacıyla zemine rezistans sistemi döşendiğini ve aynı uygulamanın Halı Sarayı altına inen otopark rampasında da kullanılacağını bildirdi.

Günaydın, “Otoparklarımız normlara uygun olarak inşa edilmiştir. Halı Sarayı altındaki otoparkımız iki ay önce tamamlandı, şu anda rampa çalışması devam ediyor. Otoparklarımız tüm koşullarda rahatlıkla kullanılabilecektir. Bu otoparklarımızın Isparta’mıza hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum