Oturma Eylemi Yaptılar

Taksim Gezi Park olaylarında yapılan müdahaleleri eleştiren TGB üyeleri Valilik arkasındaki parkta oturma eylemi yaptı. Parkta mumlar yakan gençler gece saatlerinde olaysız dağıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Haziran 2013 14:18
Oturma Eylemi Yaptılar

Taksim Gezi Park olaylarında yapılan müdahaleleri eleştiren TGB üyeleri Valilik arkasındaki parkta oturma eylemi yaptı. Yaklaşık 100 kişinin katıldığı oturma eyleminde TGB üyeleri olaylarında hayatını kaybeden gösterilericilerin ve Adana'daki polis memuru Mustafa Sarı'nın isimlerinin yazılı olduğu dövizlerin etrafına mum yaktı.



Mumlarla Özgürlük yazan grup, zaman zaman türküler ve halaylarla tepkilerini dile getirdi. Emniyet güçlerinin de yoğun güvenlik önlemi aldığı etinlik yaklaşık 2,5 saat sürdü. Grup üyeleri eylemin ardından çevre temizliği yaparak olaysız bir şekilde dağıldı. Grubun bugün de saat 20:00'de yıkılan özel idare binası alanında toplanması bekleniyor.






Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum