Öyle Bir Yöntemle Hırsızlık Yaptı ki...

Öyle Bir Yöntemle Hırsızlık Yaptı ki...

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Aralık 2015 10:14
Öyle Bir Yöntemle Hırsızlık Yaptı ki...

İstiklal Mahallesi'nde bir çay bahçesinden yapılan hırsızlık akıllara durgunluk verdi.

Isparta polisinin yaptığı titiz çalışma ise hırsızlık zanlısını yakalattı.

Emniyet'ten yapılan açıklamada "İstiklal Mahallesinde faaliyet gösteren bir çay bahçesinin sahibi ve çalışanları son bir ay içerisinde geceleri sürekli işyeri alarmı çalması sebebi ile kontrole gittiklerini ancak herhangi bir olumsuz duruma rastlamadıklarından durumu önemsemediklerini, bu durumun bir süre bu şekilde devam ettiğini ancak geçtiğimiz hafta işyeri içerisinde bulunan çeşitli oyun makinalarının ve yazar kasanın içerisinin boşaltılmış olduğu ve malzeme dolabında bulunan çay, şeker ve yiyecek maddelerinin de yerinde olmadığını görmeleri üzerine yaptıkları müracaat sebebi ile işyerinde Asayiş Şube Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz tarafından gerekli incelemeler yapılmıştır.

Ekiplerimizce işyeri güvenlik kameralarına ait kayıtların incelenmesi neticesinde değişik tarihlerde işyerine giren şahsın C.Y. isimli şahıs olduğu tespit edilmiş olup, yapılan takip neticesinde C.Y. isimli şahıs yakalanarak hakkında “İşyerinden Hırsızlık” suçundan yasal işlem yapılarak adli mercilere sevk edilmiştir.

Sevk edildiği adli mercilerce TUTUKLANAN şahıs cezaevine gönderilmiştir" denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.