Oyuncular Pazar Gününe Kadar İzinli

Ispartaspor Teknik Direktörü Metin Ersan Yaptığı açıklamada Oyuncularımız Pazar Gününe kadar İzinli, Pazar Günü Antalya Kampımız var.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Şubat 2011 10:43
Oyuncular Pazar Gününe Kadar İzinli

Ispartaspor Teknik Direktörü Metin Ersan bugün yaptığı açıklamasında “Orhangazi spor maçında aldığımız 1 puan çok önemli bir puan. Biz bu maça 3 puan almak için çıktık ama 1 puanla yetinmek zorunda kaldık. Oyuncularımız Pazar gününe kadar izinliler. İzinden sonra Antalya kampımız var. Önümüzdeki Gümüşhane spor maçı bizim için artık final maçı niteliğinde. Eğer evimizde oynayacağımız Gümüşhane spor maçını kazanırsak ben bunu net olarak söylüyorum ki %30 biz kümede kalmayı garantileriz. Ama şuanda ben ve futbolcularımız kenetlendik Aklımızda sadece Gümüşhane spor maçı var. Bu maçtan mutlaka 3 puan almak zorundayız.” dedi.

Ayrıca Metin Ersan “Teknik Direktörlüğü gelişinden sonra Ispartalı İşadamlarının ve Isparta’daki tüm sivil toplum örgütlerinin Ispartaspor’a verdiği destekten dolayı teşekkür ederim. Bu desteğin katlanarak sürmesi gerekir. Biz bu takımı aslında Şampiyonluğa oynatmamız gerekirken bugün ligden düşmeme mücadelesi veriyoruz. Ben bunu kabullenecek yapıda bir karakter sahibi değilim. Bu takım kümede kalacak ve Gelecek yıl Şampiyonluk için mücadele edecektir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.