Özbayat Belediyesi İtfaye Eri Alacak

Yalvaç Özbayat Belediyesi İtfaiye Eri Alacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Ocak 2011 14:11
Özbayat Belediyesi İtfaye Eri Alacak

T.C YALVAÇ İLÇESİ ÖZBAYAT BELEDİYE BAŞKANLIĞI
İTFAİYE ERİ ALIM İLANI

İLAN: 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesinin (A) fıkrasındaki şartlar ile 21.10.2006 tarih ve 26326 sayılı Belediye İtfaiye yönetmeliğinin 15. maddesi yönetmelik hükümleri gereği ile 11.04.2007 tarih ve 26490 sayılı Resmi Gazete Belediye İtfaiye Yönetmelisinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik hükümleri gereği İtfaiye Eri atanma şartlarını taşımak kaydıyla İtfaiye Eri kadrosuna sözlü sınav ile memur alımı yapılacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI:
İTFAİYE ERİ ADAYLARI GENEL VE ÖZEL ŞARTLAR
İtfaiye Eri olarak atanmak için 657 sayılı Kanunun 48 inci maddesinin (A) Fıkrasında belirtilen genel şartlarının yanı sıra;

1) Sağlık açısından kapalı mekân, daralan ve yükseklik gibi fobisi olmamak kaydı ile İtfaiye teşkilatının çalışma şartlarına uygun olmak. Resmi Belge İbraz edilecektir.

2) Tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydı ile erkeklerde en az 1,67 m boyunda kadınlarda en az 1,60 m boyunda olmak ve boyun 1 metreden den fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kg dan fazla fark olmamak.(Adayların Sağlık Kuruluşlarından onaylattıkları boy kilo tespit formu başvuru sırasında istenecektir.)

3) Sınavın yapıldığı 24.01.2011 tarih itibarı ile 30 yaşını doldurmamış olmak

4) Lise veya dengi okul düzeyinden bir üst öğrenim düzeyinde sınava katılmamış olmak.

5) Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya tecilli olmak.

6) Belediyemize başvuran adaylar KPSS başarı puanlarına göre sıralanarak en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere atama yapılacak. İtfaiye Eri boş kadro sayısının 3 katı kadar aday sınava çağrılacak olup, sınava çağrılacak İtfaiye Eri adaylarının listesi Belediyemiz ilan panosunda yayımlanacaktır.

BAŞVURU ŞEKLİ TARİHİ VE YERİ
Başvurular, başvuru formunu Özbayat Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Biriminden 14.01.2011 saat 09:00 dan itibaren alınarak adaylar tarafından eksiksiz ve okunaklı bir şekilde tükenmez kalem ile doldurulup, Sağlık kuruluşundan.formun arka yüzündeki boy ve kilo tespiti yaptırılarak, fotoğraf yapıştırılacak ve aşağıdaki belgelerden;

1- 2010 KPSS sonuç belgesi

2- Nüfus cüzdanı fotokopisi (T.C.Vatandaşlık Numarası olan)

3- Öğrenim durumlarını gösterir belge fotokopisi (tasdikli)

4- Son altı ay içinde çekilmiş 3 adet vesikalık fotoğraf (1 adedi başvuru formuna yapıştırılacak)

5- Cumhuriyet Başsavcılığından sabıka kaydının olmadığına ilişkin adli sicil belgesi.

6- Askerlik Durumunu gösterir belge.

Eklenerek aynı gün saat 12:00'ye kadar Özbayat Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Birimine adresine elden teslim edilecektir. Posta ve internet yolu ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

SINAV YERİ VE ZAMANI :
Sınav; Yalvaç İlçesi, Özbayat Belediye Başkanlığı Hizmet Binasında 28.01.2011 tarihinde saat: 10:00'da İtfaiye Eri adayları Sözlü Sınava alınacaktır.

SÖZLÜ SINAV KONULARI ;
a) Türkiye Cumhuriyeti Anayasası
b) Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi
c) 657 Sayılı Devlet memurları Kanunu
d) Mahalli idarelerle ilgili Temel Mevzuat
e) Belediye İtfaiye Yönetmeliği'nin 16. maddesinin 5. bendi gereği dayanıklılık testi.

GİRİŞ BELGESİ FORMU
Sınava çağrılan adaylar sınav giriş belgelerini 27.01.2011 tarihinde Belediyemiz Yazı İşleri Biriminden bizzat kendileri temin edeceklerdir.

DEĞERLENDİRME:
Başvuranlar arasından en yüksek adaydan başlamak üzere, ilan edilen kadro sayısının 3 katı kadar aday belirlenerek sözlü sınava çağrılır. Sözlü sınavda başarılı olabilmek için; 100 üzerinden en az 70 puan almış olmak gerekir.

Yüksek puandan başlamak üzere kadro sayısı kadar ASİL, Kadro sayısının yarısı kadar YEDEK üye belirlenecektir.

Sınav sonuçları Yalvaç İlçesi, Özbayat Belediye Başkanlığının ilan panosunda duyurulacak ve kazanan adaylara yazılı olarak bildirilecektir. Atama yapılanlardan göreve başlamayanların yerine yedek adaylar arasından başarı sırasına göre atama yapılacaktır.

İLAN OLUNUR.
ÖZBAYAT BELEDİYE BAŞKANLIĞI

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.