Özdemir 'Demirel İsmi Bir Markadır'

Prof. Ramazan Özcankaya'nın Kanal 32 'de yaptığı açıklamalara bir tepki de AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Fevzi Özdemir'den geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Ocak 2012 13:44
Özdemir 'Demirel İsmi Bir Markadır'

SDÜ Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ramazan Özcankaya'nın Basın Klübü'ndeki açıklamalarına DP Isparta İl Başkanı Hüseyin Dede'den sonra bir tepki de AKP'li İl Genel Meclisi Üyesi Fevzi Özdemir'den Turizm Derneği Başkan Yardımcısı sıfatıyla geldi.

Özdemir şu açıklamayı yaptı. Açıklamada  "Süleyman Demirel ismi bir markadır. Turizmde marka diye bağırdığımız şu günlerde bırakın isminin olmaması gerekliliğini böyle bir şeyin düşünülmesi bile üzüntü verici. Bu açıklamalrın yersiz ve densiz olduğunu düşünmekteyim. Sayın Özcankaya'nın açıklamaları, Süleyman Demirel ismi bu üniversiteye konulup Isparta'ya ve tüm Türkiye'ye ilan edildiği günlerde bu konuda emek çekenlere hakaret sayılır. Üniversitenin adının Süleyman Demirel olup olmayacağı kararı herkesin haddine değildir. Sayın Özcankaya, Süleyman Demirel isminin silinip Bediüzzaman Said Nursi Üniversitesi konulması gerektiğini düşünüyorsa bunu açıkça söylesin. Bizler komuoyu olarak insanların gerçek niyetlerinin ne olduğuna karar verelim" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum