Özdoğan’ın Ailesini Ziyaret Etti

Özdoğan’ın Ailesini Ziyaret Etti

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Ekim 2021 19:40
Özdoğan’ın Ailesini Ziyaret Etti

CHP’nin İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, 4. evre kanser hastası olduğu halde cezaevine konulan Ayşe Özdoğan’ın ailesini ziyaret etti.

Karaca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “4. evre kanser hastası olmasına rağmen cezaevinde tutulan Ayşe Özdoğan’ın ailesini ziyaret edip durumu hakkında bilgi aldım. Derhal infazı durdurun!” dedi. Karaca, Adalet Bakanlığı ve Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’den Ayşe Özdoğan’ın infazının durdurulmasını istedi.

Ayşe Özdoğan’ın annesi kızı tahliye olana kadar Antalya Adliyesi önünde adalet nöbeti tutacak

Ayşe Özdoğan, Isparta’da Gülen cemaatine ait bir okulda idarecilik yaptığı için eşiyle birlikte 8 Nisan 2019’da Antalya’da gözaltına alındı. Özdoğan kalbi delik dünyaya gelen 7 yaşındaki oğlunun durumu göz önünde bulundurularak adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Eşi İlker Özdoğan ise tutuklanıp Antalya Döşemealtı Cezaevine gönderildi. Cezaevinde kaldığı süre içerisinde tedavisi gecikti. Tahliye olduktan sonra ameliyat olan Özdoğan’a verilen 9 yıl 4 hapis cezası Yargıtay tarafından 2 Ekim tarihinde onandı.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.