Özel, Günaydın’a Teşkkür Etti

Yılan hikayesine dönen Sağlık Kompleksi Belediye Başkanının girişimleri ile çözülmesinden sonra siyasette özlenen tablolar yaşanmaya başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Mayıs 2011 10:01
Özel, Günaydın’a Teşkkür Etti

Ak Parti milletvekili adayı Recep Özel, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a Sağlık Kompleksinin önündeki engelleri kaldırdığı için teşekkür etti.

Ak Parti Milletvekili adayı Recep Özel, daha önce sağlığın önündeki engellerin kalkacağını belirterek belediyenin biran önce sorunların giderilmesi noktasında gerekli kararlar alacağına inandığını söylemişti. Recep Özel’in bu açıklaması üzerine Beldeyi Başkanı Günaydın’da çalışmalarını hızlandırıp sağlık kompleksinin önündeki engelleri kaldırdı.

Recep Özel, esnaf ziyaretleri yaptığı sırada halkın belediye tarafından çözülecek bazı sorunlarını not alıp belediye başkanı Günaydın’a verdi.

Günaydın, Recep Özel’in notunu alarak en kısa zamanda sorunların çözüleceğini söyledi. Başkan Günaydın’ın sorunların aşıldığını fakat aşılmamış gibi konuşulduğunu belirtmesi üzerine Recep Özel; “Sen konuşulanlara bakma birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Sorunları ortadan kaldırıp halkımıza en iyi şekilde hizmet etmek için çalışacağız. Sağılın önündeki sorunları kaldırdığınız için teşekkür ederim” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum