Özel: "Ak Parti Milletin Partisidir"

Ak Parti YSK temsilcisi Milletvekili Recep Özel, parti bayramlaşma programlarında çok önemli mesajlar verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Ağustos 2019 11:42
Özel: "Ak Parti Milletin Partisidir"

AK PARTİ MİLLETİN PARTİSİDİR

Ak Parti YSK temsilcisi Milletvekili Recep Özel, parti bayramlaşma programlarında çok önemli mesajlar verdi.

Özel, teşkilatlara yaptığı konuşmada teşkilatçılığın önemine vurgu yaptı. 2002 yılında kurucu il başkanlığını yaptığı dönemi hatırlatarak “AK Parti'de o zaman bizler partinin belki tabelalarını taktık, teşkilatları kurduk ama parti Milletin partisidir ve bu her zaman böyle oldu. Büyük coşuyla ve Milletimizin destekleriyle kurulan Ak Parti tam 18 yıldır Milletin desteğiyle teşkilatların gayretleriyle iktidarda bizim birbirimize her zaman destek olmamız lazım” dedi.  

Özel, şöyle devam etti: “Milletvekiliğimde ara verildiğim dönemlerim oldu. Ama hiç bir zaman ne gücendim ne yolumu değiştirdim. Güçlü kadrolarla kendini her zaman yenileyen partimiz, 2023-2071 hedeflerine sağlam bir iradeyle hareket eden Partimizin tüm neferleri dava şuuruyla hareket ediyor. Bu yolda bazen bize sırtını çevirenler oluyor ama hepsinin akibeti ortada silinip gidiyorlar. Çünkü bu partinin hamurunu Millet yoğurmuştur. Bu Parti Milletin partisidir. Bende Milletvekiliğimde ara verildiğim dönemlerim oldu. Ama hiç bir zaman ne gücendim ne yolumu değiştirdim bir nefer olarak partimin emrinde hizmet ettim.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum