Özel ‘Bizde Koltuk Hırsı Yoktur’

Taraf Gazetesi’nin yayımladığı bir ankete ilişkin AK Partili Özel açıklama yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Eylül 2012 11:18
Özel ‘Bizde Koltuk Hırsı Yoktur’

Taraf Gazetesi’nin yayımladığı bir ankete göre, Cumhurbaşkanlığı seçiminde Abdullah Gül’ün Erdoğan’dan önde olduğuna dair haber ile ilgili Ak Parti ısparta Milletvekili Recep Özel açıklama yaptı.

Özel, “Bu tür anket ve benzeri çabaların içine girenlere biz AK Parti ailesi olarak gülüyoruz. Millet de gülüyor. Çünkü bu yaklaşım Ak Parti’yi tanımayan diğer partilerle karıştıran zihniyetin ürünü. Sayın Başbakanımıza katılıyorum. Ak Parti’de herkesin derdi görevini en iyi şekilde yapmak. Onun dışında bir gündemimiz yok. Provokatif hedefleri olanlar yaptıkları hamlelerle kalacaktır. Ben de bir dönem milletvekiliydim, daha sonra ara verdim ve yeniden Milletvekili oldum. Ak Parti Türkiye siyasetinde ezberleri bozmuştur. Alışılagelmiş koltuk hırslarından uzak bir partidir. Onun için milletten karşılık bulmuştur” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum