Özel: ‘Bu Seçimi Kazanmak Hepimizin Boynunun Borcu’

AK Parti Milletvekili Recep Özel, “Yerel iktidar ile genel iktidar aynı olmadığı zaman maalesef yeterli oranda hizmet gitmiyor. Ne kadar yardımcı olmaya çalışsan da maalesef olmuyor çünkü aynı yolun yolcusu değilsiniz. Bütün beldelerde ve ilçelerde seçimi

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Temmuz 2012 11:38
Özel: ‘Bu Seçimi Kazanmak Hepimizin Boynunun Borcu’

Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, ilk olarak Ak Parti Yalvaç İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.

Burada parti yöneticileri ve partililerle bir araya gelen Recep Özel, parti çalışmaları ve genel siyaset üzerine çeşitli değerlendirmeler yaptı. Partinin kurucu üyelerinden Faruk Kalaycı’nın Recep Özel’in Tekin Bayram’la görüşmesi konusunu gündeme getirmesiyle toplantı gerginleşirken, Recep Özel, kendisine eleştiriler getiren Kalaycı’yı partiden kovdu. Bu tatsız olay toplantıda soğuk rüzgarlar estirirken yaklaşık bir saat süren toplantı, Kaymakam Ahmet Altıntaş’a yapılacak ziyaret nedeniyle sona erdirildi. Kaymakam Altıntaş’ı makamında ziyaret eden Özel ve beraberindekiler daha sonra festival alanındaki standları ve esnafı ziyaret ettiler. Sanayi esnafını da ziyaret eden Özel ve beraberindekiler, bazı köylerde de vatandaşlarla buluştular.

Gezinin ardından, AKP İlçe Teşkilatı tarafından Yalvaç Öğretmenevi’nde verilen yemeğe katılan Recep Özel, “İlçe Teşkilatımıza böyle bir yemek organize ettiği için öncelikle teşekkür ediyorum. Gerçekten siyaset zor bir iş hele Yalvaç’ta siyaset yapmak bir o kadar daha zor. Siyasetin aktörleri olan Yalvaç ilçe teşkilatımızın yöneticilerinin işi diğer ilçelerimize göre daha zor” dedi. Özel, “Türkiye artık yerel seçim sathına girdi. Yerel iktidar ile genel iktidar aynı olmadığı zaman maalesef yeterli oranda hizmet gitmiyor. Ne kadar yardımcı olmaya çalışsan da maalesef olmuyor çünkü aynı yolun yolcusu değilsiniz. Bütün beldelerde ve ilçelerde seçimi kazandırmak hepimizin boynunun borcu” diyerek konuşmasını tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.