Özel Günaydın’a Fena Yüklendi

AK Parti Milletvekili Recep Özel, 'Isparta'ya hangi yüzle geliyorlar' diyen Belediye Başkanı Günaydın'a yüklendi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Ekim 2013 15:56
Özel Günaydın’a Fena Yüklendi

AK Parti Milletvekili Recep Özel, 'Isparta'ya hangi yüzle geliyorlar' diyen Belediye Başkanı Günaydın'a yüklendi. Özel; 'Kendisini son kez uyarıyoruz. Biz senin kirli çamaşırlarını pazara çıkartırsak sen Isparta'da dolaşamazsın. Elimizdeki bir takım bilgi ve belgeleri biz bugüne kadar hiç ağzımıza almadık.

Belediye Başkanı Y. Ziya Günaydın’ın hangi yüzle Isparta’ya geliyorlar, gelsinler elimi öpsünler söylemlerine Milletvekili Recep Özel çok sert çıktı. Özel; “Güzel bir seçim ortamı yaşansın istiyoruz. Başkan Günaydın’ın hangi kirli ilişkilere girdiğini biliyoruz. Artık vatandaş kavga siyaseti istemiyor dedi.

İşte Milletvekili Özel’in konuşması; “Isparta kamuoyunda bir takım bilgi kirlilikleri gerek belediye başkanı gerekse diğer parti temsilcileri tarafından gündeme getirilmekte. Geçen danışma meclisinde Sayın Belediye Başkanına şunu söyledim; ‘Biz siyasi üslubumuzu ve siyasi bozmuyoruz. Sende siyasi üslubunu bozma.’ Vatandaş artık kavga siyasetinden hoşlanmıyor. Biz bunu söyledikçe arkadaş; ‘Isparta’ya gelemezler, sokakta dolaşamazlar, hangi yüzle Isparta’ya geliyorlar, gelsinler elimi öpsünler’ gibi sanki biz ondan bir şeyler için icazet alacağız tavrı içerisine giriyor. Kendisini son kez uyarıyoruz. Biz senin kirli çamaşırlarını pazara çıkartırsak sen Isparta’da dolaşamazsın. Elimizdeki bir takım bilgi ve belgeleri biz bugüne kadar hiç ağzımıza almadık. Güzel bir seçim ortamı yaşansın istiyoruz. Ne kirli ilişkilere girdiğini biliyoruz. Apart ve yurt temsilcileri SDÜ’ye yapılacak olan projeyle ilgili kendisiyle görüşüyorlar. Orada bizleri hedef alıyor. Sanki siz neden apartçılık yapıyorsunuz der gibi. Sanırım kendisi apartçılık yapıyor, başkalarının apartçılık yapmasını istemiyor. Oradan bize yükleniyor. Kendisini son bir kez daha uyarıyorum. Şurada görev sürenin bitmesine 3-5 ay kaldı. O güne kadar Isparta’nın belediye başkanısın ve biz sana görev sürenin sonuna kadar saygı duyarız. Çünkü Isparta halkı seni seçti. Seviyeni lütfen bozma. Seçim döneminde biz belli kriterler içerisinde seçim propagandamızı yaparız. Sana vermiş olduğumuz emaneti de inşallah 31 Mart’ta teslim ediyoruz. Isparta’da en makul adayla seçime gireceğiz ve bu seçimi de alacağız. Bundan kimsenin endişesi olmasın”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum