Özel İdare Binası Nihayet Yıkılıyor

İl Genel Meclisi’nin yıkılmasına karar verdiği Özel İdare binası için yıkım ihalesine nihayet çıkıldı. İhaleye girin firma, binanın enkazını alıp karşılığında İdare’ye para ödeyecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Şubat 2013 10:05
Özel İdare Binası Nihayet Yıkılıyor

7 yıldır boş vaziyette kent merkezinde öylece duran İl Özel İdare binasının yıkılması için nihayet ihale aşamasına gelindi.

Meclis tarafından karma ticaret merkezi ve butik otel yapılmasına karar verilen Özel İdare binasının yeriyle ilgili yıkım ihalesi 12 Şubat 2013 Salı günü saat 11:00’de Özel İdare Encümen Toplantı Salonunda yapılacak. İhale enkaz karşılığı sistemiyle gerçekleştirilecek.

6 katlı 2 blok 6592 metrekare inşaat alanından oluşan binanın yıkımı için muhammen bedele 73 bin 900 lira olarak belirlendi. İhaleye girecek firmaların 2 bin 217 lira geçici teminat yatırmaları gerekiyor. İhaleyi kazanacak olan firmaya binanı enkazı verilecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.