Özel İdare Proje Yarışmasına Çıkıyor

Otel yapılmasına karar verilmesine rağmen proje ihalesine ilişkin halen bir adım atılmayan Eski Özel İdare binası için sonunda icra makamı harekete geçiyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Şubat 2012 10:23
Özel İdare Proje Yarışmasına Çıkıyor

Otel yapılmasına karar verilmesine rağmen proje ihalesine ilişkin halen bir adım atılmayan Eski Özel İdare binası için sonunda icra makamı harekete geçiyor. İl Özel İdare Genel Sekreteri Tufan Uysal, proje yarışması için duyuruya çıkılacağını ve hangi koşullarda yarışma yapılacağının duyurulacağını iletti.

Esik Özel İdare binası için beklenen adım nihayet atılıyor. İl Özel İdare Genel Sekreteri Tufan Uysal, binayla ilgili hazırlıkların tamamlandığını söyledi.

Eski Özel İdare binasının yerine ne yapılması ile ilgili kamuoyu nezdinde bir anket çalışması yaptırıldığını kaydeden Uysal, “Bu çalışmanın neticesinde otel yapılmasına karar verildi. 2011 yılında bu konu Mecliste gündeme geldi. Buradan da aynı kara çıktı. Bu konuyla ilgili Sayın Valimiz de hassasiyet gösteriyordu. Burada yapılacak olan otel için ilimiz mimarisini, yansıtan proje uygulanacak. Türkiye genelinde proje yarışması düzenlenmesi kararlaştırıldı. Bu proje yarışması sonrasında en güzel proje hayata geçirilerek çalışmalara başlanacak. Bu alana yapılacak olan otelde fitnes salonu, saua, toplantı salonu, düğün salonu ve bir çok sosyal etkinliğin gerçekleştirilebilecek. İl Özel İdaresi olarak hazırlıklar yapıldı. Önümüzdeki günlerde proje yarışmasının hangi koşullarda olacağı ve nasıl katılım sağlanacağı kamuoyu ile paylaşılacak” açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.