Özel İdare Son Vuruşlara Çözüm Arıyor

Sarı-lacivertliler, gol yollarındaki sıkıntıyı çözmek için teknik idmanlarına ağırlık verecek. Temsilcimiz, Manavgat Belediyespor maçından itibaren seri galibiyetler almak istiyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Ekim 2011 01:36
Özel İdare Son Vuruşlara Çözüm Arıyor

Isparta Bölgesel Amatör Futbol Ligi ekiplerinden Özel İdare, hafta sonunda iç sahada ağırlayacağı Manavgat Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarına dün başladı.

Konya deplasmanında Sarayönüspor karşısında galibiyeti kaçıran sarı-lacivertliler, son vuruşlara çözüm arıyor. Son yaptığı transferlerle gücüne güç katan Özel İdare, 7. Grupta Emrespor’la birlikte zirve için mücadele ediyor. Oynadığı 3 maçta sadece 1 gol atan sarı-lacivertliler, kalesinde gol görmeyen tek takım durumunda bulunuyor.

Bu hafta Manavgat Belediyespor karşılaşmasına mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak olan Özel İdare’de bütün planlarını 3 puan için kuruyor.

Teknik Sorumlu Cengiz Ocak nezaretinde dün hazırlıklarına başlayan sarı-lacivertliler, bu hafta teknik-taktik idmanlarına ağırlık verecek. Manavgat Belediyespor karşılaşmasının ardından 4. haftada grubun iddialı ekibi Emirdağspor’la kozlarını paylaşacak olan sarı-lacivertlilerde santrfor Mustafa Acar ve Christian’dan büyük beklentiler var.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.