Özel İdare’den Kaya Gibi Transfer

Transferlerde hız kesmeyen Bölgesel Amatör Futbol Ligi ekiplerinden İl Özel İdarespor, son olarak Düzcespor’dan Cem Kaya’yı kadrosuna kattı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Ocak 2012 18:09
Özel İdare’den Kaya Gibi Transfer

Yaş ortalamasını aşağı çekerek, genç bir kadro oluşturan sarı lacivertliler geçtiğimiz gün 5. transferi gerçekleştirdi. Samet Çaylı, Harun Korkmaz, Adem Mercan, Fırat Demir’den sonra orta saha oyuncusu Cem Kaya ile imza atıldı.

Bölgesel Amatör Lig 13. grupta lider olan Düzcespor’dan gelen Kaya, İl Özel İdarespor hakkında düşüncelerini anlatarak hedeflerini dile getirdi. Saygın ve başarılı bir kulüpte olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Kaya, şampiyonluğa yaklaşarak kulübün adına yakışan sonuçlar alacaklarını söyledi. Kaya, şu açıklamayı yaptı:

“İl Özel İdarespor bilindiği gibi saha içinde ve dışında örnek davranışlar sergiliyor. Futbolun kurallarını sahaya yansıtan bir takım başarıya her zaman daha yakındır. Bunun bilincinde olan kulübün kadrosunda yer almak benim için onur verici.

Takımın şampiyon olması çok zor değil. Takım içindeki arkadaşlarla da tanışıyoruz. İL Özel İdarespor’un 2. devre için kaybetme lüksü yok. 22 Ocak’tan itibaren futbol konuşacak. Takımımızın adına ve bulunduğu konuma yakışan puanları almak için elimden geleni yapacağım. Isparta’ya futbol gözüyle baktığımızda 3. ligde mutlaka bir takımın olması gerektiği görüşündeyim. Amacımız bu yönde. Isparta’yı 3. lige taşıyan takımın İl Özel İdarespor olması imkansız değil. 2. devrede birkaç maç dışında kendi sahamızda mücadele edeceğiz. Bu da bizim için avantaj. Hedeflerimizi sahaya yansıttığımız sürece başaramayacağımız şey yok. Amacımız doğru futbolla İl Özel İdarespor’u daha iyi yerlere taşımak. Yönetim, takımı utandırmayacağım konusunda hemfikir. Bende kendim adına hırsıma ve iddiama dayanarak, bu takıma faydalı olacağım kanısındayım. Futbolda başarı ekip işidir.

Takım işini iyi bilen futbolculardan oluşuyor. Ekip olarak kaliteli bir kadromuz var. Bölgesel Amatör Lig’de de yenemeyeceğimiz takım yok. İlk devreye baktığımda güçlü rakiplerini ezerek, alt sıralardaki takımlardan mağlubiyet almış bir İl Özel İdarespor gördüm. Durum bunu gösteriyorsa bu takım her maçı alabilir demektir. İlk devrede karşılaşılan şanssızlıkları aşarak, ikinci devre için ligdeki amacımıza ulaşacağız. Takım arkadaşlarıma ve kendime güveniyorum. Sahaya sunacağımız futbol bize galibiyet olarak dönecektir. Benim bundan şüphem yok taraftar da şüphe etmesin.”

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum