Özel İdarelilere Durmak Yok

Sarı-lacivertliler, yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde günde çift idman yaparak hazırlanıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Ocak 2012 11:10
Özel İdarelilere Durmak Yok

Isparta’nın Bölgesel Amatör Futbol Ligi’ndeki temsilcilerinden Özel İdarespor, yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor.

Murat Gürkan Zora ile anlaşan sarı-lacivertlilerde yardımcı Antrenör Hasan Apaydın ayrılmasının ardından yerine Gökhan Çelebi getirildi. Eski Ispartasporlu futbolcu ve genel kaptan Salim Çelebi’nin oğlu olan Çelebi’nin Alanyaspor’da uzun yıllar futbol oynadığı belirtildi.

Dün Özel İdare Sahası’nda Isparta 1. Amatör Futbol Ligi ile ekiplerinden Merkez Gençlik’le hazırlık maçı yapan sarı-lacivertliler, günde çift idmanla lige bileniyor.

Bu arada Özel İdarespor’dan sezon başında Gümüşhanespor’dan transfer edilen Güray ile Sarayönüspor’dan gelen savunma oyuncusu Kenan Sinav’la yolların ayrıldığı belirtildi.

Teknik Sorumlu Murat Gürkan Zora, takımın her geçen gün iyi olduğuna dikkat çekerek, Özel İdare’yi hak ettiği yere ulaştıracaklarını söyledi.

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.