Özel İdarespor İşi 'ZORA' Soktu

Teknik Sorumlu Murat Gürkan Zora ile son 7 haftada 2 galibiyet, 2 yenilgi ve 3’de beraberlik alansarı-lacivertliler, hedefinden oldukça uzaklaştı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Şubat 2012 15:21
Özel İdarespor İşi 'ZORA' Soktu

Isparta’nın Bölgesel Amatör Futbol Ligi’ndeki temsilcilerinden Özel İdarespor, son haftalarda alınan sonuçların ardından zirve hedefinden bir hayli uzaklaştı.

Sezona büyük umutlarla başlayan ve yetenekli futbolcularıyla dikkatleri üzerine çeken sarı-lacivertliler, son haftalarda galip gelemiyor. Antrenör Cengiz Ocak’ın istifasının ardından takımın başına getirilen Deneyimli Teknik Adam Murat Gürkan Zoralı Özel İdare, son 7 haftada 2 galibiyet, 2 yenilgi ve 3’de beraberlik aldı. Son 7 maçta sarı-lacivertliler, Demrespor’u 2-1 yenerken, Kumluca’ya 2-1 mağlup oldu.

Beyşehir’i 1-0 mağlup eden Ispartaspor’la golsüz berabere kalan Özel İdare, Sarayönü Belediyespor’la 1-1 ve Manavgat ile 2-2 kalarak yenişemedi.

Geçtiğimiz hafta da lider Emirdağspor karşısında 90+4’de yediği şanssız golle bir mağlubiyet alan sarı-lacivertliler, hedefinden bir hayli uzaklaştı. Eski Genel Sekreter İbrahim Yıldırım’ın görevden alınmasıyla yönetim anlamında da büyük sıkıntılar yaşayan ve geçtiğimiz hafta da futbolcuların idman boykotu yapmasının ardından Teknik Sorumlu Zora’nın da bir hayli bunaldığı öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre takımın tecrübeli orta saha futbolcularından Melih Açıkel’in önceki gün takımdan ayrıldığı öğrenildi. Hafta sonunda Burdur Şekerspor’la deplasmanda oynanacak maç öncesinde futbolculara verilen bazı sözlerin yerine getirememesi durumunda takımdan 2-3 futbolcunun daha ayırabileceği iddia ediliyor.

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum