Özel İftarını Şehit Ailesinin Evinde Açtı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl ve İlçe teşkilatı ile kadın kolları ve AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel dün iftarını Şehit ailesinin evininde açtı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ağustos 2012 17:19
Özel İftarını Şehit Ailesinin Evinde Açtı

Ak Parti Milletvekili Özel ve parti mensupları Şırnak Güçlükonak’ta 1996 yılında teröristlerin kurduğu mayına basarak Gazi olan ve 10 yıl sonra şarapnel parçalarının kalbine verdiği hasardan dolayı hayatını kaybeden Mehmet Yaka’nın ailesinin evinde iftarını açtı.

2 Çocuk babası Şehit Mehmet Yaka’nın, dün oğlunun doğum günü olduğunu öğrenen Milletvekili Özel, sürpriz yaparak yaş pasta aldı ve şehit oğlunun doğum günün kutladı.

Ak Partili heyetin sürprizinde duydukları memnuniyeti dile getiren Şehit ailesi, “Ak Parti iktidarının Şehitlerimize ve Şehit Ailelerine verdiği önemi yapılan çalışmalardan biliyoruz. Isparta’da da özellikle bir milletvekilinin evimize gelip iftarını bizimle açması ve çocuklarımızın doğum günü bizimle birlikte kutlaması gerçekten memnuniyet verici” dedi.

AK Partili vekili Recep Özel, elde olan imkanlarla her şeyin en güzelini Şehit aileleri için yaptıklarını belirtti. Özel, “Son yapılan düzenlemelerle şehitlerimizin ikinci yakınları için iş imkânı sağlandı. Aile ve sosyal politikalar bakanlığımızın hazırlamış olduğu yasal düzenlemelerle şehit yakınlarımızın, gazilerimizin ve terör mağdurlarımızın ücret sistemlerine yönelik olarak ilk defa yasal bir dayanak imkânı sağlanmıştır. Tabi ki şehitlerimiz için, gazilerimiz için bu yapılanlar yeterli değildir. Gönül bunların çok üzerinde, çok daha iyisini yapmayı arzu ediyor. Biz inanıyoruz ki önümüzdeki yasama süreçlerinde şehit yakınlarımız için, gazilerimiz için, terör mağdurlarımız için en güzel düzenlemeler yapılarak sizlerin her türlü yaşam standartlarını arttıracak gereken önlemler alınacaktır. İnşallah ülkemizi hep birlikte daha güzel günlere götürmek istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.