Özel: 'Ne ben ITSO'nın rakibiyim ne de ITSO benim rakibim'

Toplantıda konuşan Ak Parti Milletvekili Recep Özel ise, kurumlar ve siyasilerin birbirlerine çelme takmasının Isparta aleyhine olduğunu söyleyerek, Ne ben ITSO'nın rakibiyim ne de ITSO benim rakibim. Birlikte çalışmamız lazım yorumunu yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Haziran 2012 18:54
Özel: 'Ne ben ITSO'nın rakibiyim ne de ITSO benim rakibim'

Süleyman Demirel Organize Sanayi Bölgesini Isparta’ya kazandıranlara teşekkür ediyorum diyen Ak Parti Milletvekili Recep Özel, ‘ Organize Sanayi Bölgemiz kuruları 20 yıla yakın oldu. Bu süreçte iyi bir noktaya gelip gelmediği sorgulanabilir.

Fakat Isparta’da bir geriye gidiyoruz psikolojisi var. Bu psikolojiden kurtulmamız lazım. Isparta çok iyi bir noktada. Biz Isparta’yı el birliğiyle kalkındıracağız. Birbirimize çelme takarak iş yapmaya çalışırsak burada kaybeden Isparta oldur. Birliktelik anlayışını ortaya koymamız lazım. Yakında Isparta Ticaret Odasının seçimleri var. Yeni gelecek yönetimle de birlikte çalışarak Isparta’nın kalkınmasını sağlamalıyız. Siyasi çekişme içerisine girdiğimiz takdirde kaybeden Isparta olacaktır’ dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum