Özel: Nevzat Korkmaz Dinamit Koydu

Belediye yapılan operasyonla ilgili bugüne kadar siyasi bir polemik içerisine girmediklerinin altını çizen AK Parti Milletvekili Özel, Ancak buna MHP Milletvekili Nevzat Korkmaz dinamit koydu dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Şubat 2012 19:54
Özel: Nevzat Korkmaz Dinamit Koydu

Belediye yapılan operasyonla ilgili bugüne kadar siyasi bir polemik içerisine girmediklerinin altını çizen AK Parti Milletvekili Özel, “Ancak buna MHP Milletvekili Nevzat Korkmaz dinamit koydu” dedi.

Özel ayrıca Meclis genel kurulunda AK Partili diğer Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in belediye operasyonuyla ilgili İçişleri Bakanlığını göreve davet etmesine de açıklık getirdi.

Özel, “Baştan beri Isparta’da yaşanan bu gelişmeler karşısında biz dışında olmaya çalıştık. Ne ben, ne il başkanımız ne de arkadaşlarımızın hiçbiri bunu gündeme bile getirip siyasi polemik çıkarmadı. Bu durumu bugüne kadar getirdik. Ancak MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz buna bombayı attı. Birde Meclis genel kurulunda Süreyya beyin ilçesi olan Şarkikaraağaç’ın belediye başkanıyla ilgili bir ifadede bulundu. Bunun üzerine Süreyya Bey bir açıklık getirmeye çalıştı. Süreyya Bey, ‘Siz bunları yapıyorsunuz ama şu an soruşturma devam eden bir belediye hakkında İçişleri Bakanlığı görevini yapmıyor. Bir takım delillerin karartılma ihtimali var. Belgelerin yok edilme ihtimali var’ şeklinde beyanı oldu. Artık bundan sonraki süreç kamuoyunun önünde takip edilecektir diye söyleyebilirim” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum