Özel Öğrenciler Barida’da Konakladı

“Özel Öğrenciler Güller Diyarında Doğayla Buluşuyor” projesinde yer alan, Türkiye’nin çeşitli illerinden Ortopedik engelli lise öğrencileri Barida Hotels’de buluştular.

Yayınlanma:
Özel Öğrenciler Barida’da Konakladı

Isparta’nın doğal alanlarında doğa eğitimi alacak olan öğrenciler botanik, yaban hayatı, jeoloji, peyzaj gibi etkinliklerin yanı sıra kilden süs eşyası yapımı, yüzme, ebru sanatı ve at binme gibi sosyal etkinliklere katılacaklar. Isparta’nın Sütçüler İlçesi Yazılı Kanyon’da bir gece kamp tecrübesi yaşayacaklar.

Bunun yanı sıra Gölcük, Kovada Gölü, Atabey At çiftliği, Eğirdir ve Eğirdir'in Barla ilçesine bağlı Boyalı Köy'ünü ziyaret edecekler.

Profesör'den Öğretim Görevlisine kadar, SDÜ akademislenlerinin katkılarıyla TÜBİTAK kapsamında düzenlenen bu projenin kahramanları Barida Hotels’de konakladılar.

Otelin engelliler adına düşünülüp yapılmış olmasından dolayı kendilerinin çok memnun kaldıklarını dile getiren proje yetkilileri keyifle, programlarının diğer günlerdeki devamı için otelden ayrıldılar.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.